Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Bmpaper Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Bmpaper Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Bmpaper Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  • Γραμμή παραγωγής

  • Εισαγωγή

    

   1. Ένας μεγαλύτερος μύλος ντυμένου εγγράφου με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής πάνω από 2,5 εκατομμύριο τόνοι

    

   2. Με 3 προηγμένες γραμμές παραγωγής ντυμένου εγγράφου woodfree από Voith και Mesto

    

   3. Κατέχετε έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 275 000 KW, ένα πιάτο ανθρακικού άλατος επίγειου ασβεστίου, απόβλητα αποχέτευσης

   εργοστάσιο επεξεργασίας και δύο αποβάθρες 45,000DWT

    

   4. Συνολική επένδυση 3,68 δισεκατομμύρια

    

   5. Επένδυση προστασίας του περιβάλλοντος περισσότερων από 1,5 δισεκατομμυρίων, με ISO14001, ISO9001.

    
   bmpaper
    
  • COEM/ODM

   Υποστηρίζουμε το cOem & την επιχείρηση ODM βασισμένους στους διαφορετικούς τύπους χαρτιών και χαρτονιών.

   Το BMpaper έχει τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.
   Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουν κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ωκεανία και τη δυτική Ευρώπη.
   Την πλατφόρμα θα ριζοβολήσουν βαθειά στην επιχείρηση νέος-σκηνικών κινεζική προϊόντων, που προσαρμόζεται καλύτερα και θα ακμάσει.

    

  • Ε&Α

   Ιδρυμένο το 2005, το κέντρο Ε&Α της επιχείρησης κέρδισε τον τίτλο του επαρχιακού κέντρου Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής τεχνικού που εγκρίθηκε από το τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας της επαρχίας το 2006, και πέρασε τη δοκιμή του ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής το 2009. Με μια περιοχή οικοδόμησης 1,000m2 και μια επένδυση RMB 10 εκατομμύρια, κέντρο Ε&Α συμμετέχουν στην ανάπτυξη, την εισαγωγή, την πέψη και την απορρόφηση του νέου προϊόντος και την τεχνολογία. Από την Αμερική, Σουηδία, Ολλανδία, το κέντρο εισάγει τα διεθνώς προηγμένους όργανα και τους εξοπλισμούς δοκιμής. Το κέντρο είναι κύριο των εξεταστικών όρων και των βασικών εγκαταστάσεων για την τεχνολογία εφαρμοσμένης μηχανικής, υιοθετεί τα ειδικευμένα και πεπειραμένα foregoers τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής, κυριαρχεί τη νέα ποιότητα, τη νέα τεχνική, την έρευνα τεχνολογίας κατασκευής χάρτου & τη βάση σχεδίου, και το άφθονες υπόβαθρο και την εμπειρία στην εμπορευματοποίηση των ερευνητικών συμπερασμάτων, και αναλαμβάνει τις περιεκτικές δοκιμές τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής.

    

   CO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕ
    

   Το κέντρο την ειδική επιτροπή καθοδήγησης που αποτελείται καθιερώνει από τους εμπειρογνώμονες και τον καθηγητή από τα κολλέγια, τα πανεπιστήμια, και το ίδρυμα επιστημονικής έρευνας. Η επιτροπή είναι υπεύθυνη για την αναθεώρηση του ετήσιου προγραμματισμού της σχετικών τεχνολογικών έρευνας και της ανάπτυξης εφαρμοσμένης μηχανικής, της αξιολόγησης της Ε&Α προϊόντων, της δοκιμής και των πειραματικών σχεδίων δοκιμής, και της παροχής των τεχνικών και οικονομικών διαβουλεύσεων, εμπορικός τις πληροφορίες των νέων προϊόντων, οι οποίες διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο στη βελτίωση της δυνατότητας επιστημονικής έρευνας και του επιπέδου του κέντρου.


   Το κέντρο έχει το του είναι κύριο του σταθμού ροής ταλέντου και η μερικής απασχόλησης οργάνωση κατάρτισης προσωπικού, προσκαλεί τους ξένους τεχνολογικούς εμπειρογνώμονες, ανώτερα ταλέντα από τα εθνικά και διεθνή κολλέγια, τα πανεπιστήμια και τα ιδρύματα επιστημονικής έρευνας για να οργανώσει την τεχνική διάσκεψη και την κατάρτιση ανταλλαγής τακτικά. Εξωτερικά, το κέντρο παρέχει το ταλέντο και την τεχνική ανταλλαγή, αποτελεσματικά και γρήγορα προωθώντας την πέψη, απορρόφηση, αναπροσαρμογή, εμπορευματοποίηση των συμπερασμάτων επιστημονικής έρευνας και καθιστώντας τους τυποποιημένους, που θεσμοποιείται και.

    

   CO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕ
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Bmpaper Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jenny

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)